Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάεφ για Συμφωνία: Οι Έλληνες από εχθροί έγιναν φίλοι της «Μακεδονίας»

Ζάεφ για Συμφωνία: Οι Έλληνες από εχθροί έγιναν φίλοι της «Μακεδονίας»

Ψηφίστε τη συμφωνία, ότι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα» σημείωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ

Να ψηφίσουν «Ναι» στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών κάλεσε για ακόμα μία φορά τους πολίτες της ΠΓΔΜ, ο Ζόραν Ζάεφ σε ομιλία του σε συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας, πέντε μόλις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

«Μην φοβάστε, βγείτε και ψηφίστε χωρίς αμφιβολία, γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση», είπε ο Ζ. Ζάεφ. Οι πολίτες, πρόσθεσε,  λαμβάνουν σοφές αποφάσεις επειδή αγαπούν την πατρίδα τους, φέρουν την ευθύνη για τα παιδιά τους. Ως εκ τούτου, έχουμε πάρει μια δίκαιη απόφαση και όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε κάνει συμβιβασμό που βγάζει τη χώρα μας από το μακροχρόνιο status quo», ανέφερε ο Ζάεφ και πρόσθεσε: «Δώστε τέλος στην απομόνωση… Με τη συμφωνία έχουμε οφέλη από τη συνεργασία με τους γείτονες, που από εχθροί έγιναν φίλοι της ‘’Μακεδονίας’’».

«Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα» σημείωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, για να προσθέσει ότι: «Η συμφωνία ανοίγει τις θύρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη χώρα μας. Με την επίτευξη της συμφωνίας καταδείξαμε τη δημοκρατική μας ωριμότητα. Ευρωπαϊκούς τρόπους. Και η διεθνής κοινότητα το αναγνώρισε αυτό, και η χώρα μας έχει ειλικρινείς φίλους σε όλο τον κόσμο».

Την ίδια στιγμή ο Ζ. Ζάεφ άφησε αιχμές για τον πρόεδρο Ιβάνοφ και άλλους διαφωνούντες σημειώνοντας: «Έτσι ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος και γιατί θα μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα. Θα μποϊκοτάρουν εναντίον των εαυτών τους και όσων πετύχαμε».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024