Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Οι εκδικητικές διώξεις της ΓΑΔΑ θα πέσουν στο κενό

Λαφαζάνης: Οι εκδικητικές διώξεις της ΓΑΔΑ θα πέσουν στο κενό

Είναι ντροπή και υποκρισία να προσπαθεί ατέχνως και ψευδώς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να κρυφτεί πίσω από την παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφέρει ο ο κ. Λαφαζάνης

Για «ντροπή και υποκρισία» εγκαλεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στην κλήση που δέχθηκε, αναφορικά με τη διαμαρτυρία της ΛΑΕ στους πλειστηριασμούς.

«Είναι ντροπή και υποκρισία να προσπαθεί ατέχνως και ψευδώς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να κρυφτεί πίσω από την παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για να δικαιολογήσει ματαίως την αυθαίρετη κλήση μου να απολογηθώ για χαλκευμένες κατηγορίες που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της χώρας», σημειώνει ο Π. Λαφαζάνης.

Εξάλλου, «αποτελεί όνειδος η ΓΑΔΑ να ομολογεί τόσο ξεδιάντροπα ότι αποτελεί όργανο και το μακρύ χέρι των τραπεζών ενάντια σε φτωχούς πολίτες για να πεταχτούν στο δρόμο και να απωλέσουν τα σπίτια και τα μικρά περιουσιακά στους στοιχεία.

Οι εκδικητικές διώξεις της ΓΑΔΑ θα πέσουν στο κενό. Γρήγορα στο σκαμνί θα καθίσουν οι πραγματικοί ένοχοι για την καταστροφή και την διάλυση της χώρας και τον πόνο που έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν αμείωτα στην κοινωνία», υποστηρίζει κλείνοντας ο Π. Λαφαζάνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κλήση του γραμματέα του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας  τονίζει ότι «είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων».

«Η κλήση του γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις. Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024