Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλης για συντάξεις: Νόμος που δεν καταργείται, εφαρμόζεται

Φίλης για συντάξεις: Νόμος που δεν καταργείται, εφαρμόζεται

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σημειώνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το ξεδίπλωμα ενός προγραμματισμού της κυβέρνησης που αφορά στην ενίσχυση των μεσαίων τάξεων

«Η κυβέρνηση δίνει με έντιμο τρόπο μάχη για να μην εφαρμοστεί μία δέσμευση που έχει ξεπεραστεί από τα πράγματα» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης προσθέτοντας ότι «νόμος που δεν καταργείται, εφαρμόζεται».

Ο κ. Φίλης μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 υποστήριξε ότι  «τώρα που θα κατατεθεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού αφού δεν έχει καταργηθεί ο νόμος είναι λογικό η κυβέρνηση να δεσμεύεται από τις περικοπές».

Αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών , υποστήριξε ότι «το σίγουρο είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο το φθινόπωρο του 2019. Δεν αποκλείω να γίνουν νωρίτερα». Εξαρτάται, πρόσθεσε, «από το ξεδίπλωμα ενός προγραμματισμού της κυβέρνησης που αφορά στην ενίσχυση των μεσαίων τάξεων».

Για «Μακεδονικό» και Π.Καμμένο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη στάση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή όταν θα έρθει η Συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή,  είπε ότι «δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα κυβερνητικής αστάθειας».

«Ο κ. Καμμένος ψήφισε μια κυβέρνηση της οποίας είναι διακεκριμένο μέλος που στις προγραμματικές δηλώσεις είχε την επίλυση του Μακεδονικού» συμπλήρωσε ο κ. Φίλης και αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «δικαιούται να πει την άποψη του με τρόπο που να μη δημιoυργεί μείζονα κρίση κυρίως για την οικονομία αλλά και για την πολιτική».

Δεν έχουμε, πρόσθεσε,  την πολυτέλεια πολιτικής αστάθειας στη χώρα μας.  «Βεβαίως υπάρχει πλειοψηφία για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλη και πιστεύω ότι μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Αυτό που ενδιαφέρει μέχρι τις εκλογές είναι να έχουμε μια ενίσχυση της οικονομίας».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024