Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα σοκολατένιο σπίτι προς ενοικίαση

Ένα σοκολατένιο σπίτι προς ενοικίαση

Χρειάστηκε ενάμισι τόνο σοκολάτας ο Γάλλος καλλιτέχνης για να «οικοδομήσει» το εξοχικό

Το «Σοκολατένιο Εξοχικό» (The Chocolate Cottage) που φιλοτέχνησε ο μαιτρ γλύπτης σοκολάτας Ζαν-Λικ Ντεκλιζό, στη Σεβρ, βρίσκεται μόλις τριάντα λεπτά από το Παρίσι. Τα πάντα σ’ αυτό το 18 τετραγωνικών εξοχικό είναι από σοκολάτα: οι τοίχοι, η οροφή, η ντουλάπα, το ρολόι τοίχου, ακόμη και οι κούπες για ρόφημα και τα βιβλία. Υπάρχει και μια λιμνούλα από λευκή σοκολάτα έξω από το εξοχικό, δίπλα σε ένα παρτέρι με λουλούδια (σοκολατένια κι αυτά).

Χρειάστηκε ενάμισι τόνο σοκολάτας ο Γάλλος καλλιτέχνης για να «οικοδομήσει» το εξοχικό, στους κήπους του παλατιού Orangerie Ephémère στη Σεβρ. Τώρα, έχει τεθεί υπό ενοικίαση για τις 5 ή 6 Οκτωβρίου. Η διαμονή περιλαμβάνει εργαστήριο, στο οποίο οι διαμένοντες εκεί θα διδαχθούν από τον Ζαν-Λικ να φιλοτεχνούν ένα μικροσκοπικό σοκολατένιο σαλέ το οποίο θα πάρουν μαζί τους ως αναμνηστικό.

Οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν μια νύχτα σαν τον Χάνσελ και την Γκρέτελ – χωρίς την κακιά μάγισσα – μπορούν να κάνουν κράτηση στις 26 Σεπτεμβρίου για να κοιμηθούν στο «Σοκολατένιο Εξοχικό». Αλλά πρέπει να προσέχουν «να μην καταστρέψουν (ή φάνε) την κατοικία». Ας κρατήσουν την όρεξή τους για τα πολλά σνακ σοκολάτας που θα προσφέρονται.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024