Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Παρθένου που δεν αντέχουμε;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Παρθένου που δεν αντέχουμε;

Ο Παρθένος, όταν χωρίσει, θα κλάψει για πέντε λεπτά και μετά θα καταλήξει ότι το πρόσωπο δεν άξιζε, έτσι κι αλλιώς

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον.

Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Οι Παρθένοι πιστεύουν ότι τα πάντα στον κόσμο, από τα πρόσωπα μέχρι τις ιδέες, επιδέχονται και περιμένουν τη δική τους βελτίωση. Το χρονόμετρο είναι το αγαπημένο τους πράγμα και τακτοποιούν τα ρούχα στην ντουλάπα κατά χρώμα, με τη σειρά του ουράνιου τόξου (είναι θέμα και αισθητικής). Έχουν θέμα με την εικόνα τους και μπορούν να πάθουν μέχρι και εγκεφαλικό αν έχουν ξεβαφτεί ή λερωθεί. Τους αρέσει να γίνονται τα πράγματα με τον δικό τους ρυθμό και τα βλέπουν όλα καθαρά ή βρόμικα.

Οι Παρθένοι έχουν την ικανότητα να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος. Επίσης να παρατηρούν λεπτομέρειες πάνω σε κάποιον, που κανείς δεν είδε ποτέ! Ο Παρθένος, όταν χωρίσει, θα κλάψει για πέντε λεπτά και μετά θα καταλήξει ότι το πρόσωπο δεν άξιζε, έτσι κι αλλιώς!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024