Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ακόμα τέσσερα άτομα

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ακόμα τέσσερα άτομα

Την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων εξετάζουν οι αρχές

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών βρίσκονται άλλα τέσσερα άτομα για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η υπόθεση της απαγωγής του μεγάλου επιχειρηματία φαίνεται ότι δεν σφραγιστεί, καθώς ακόμη τέσσερα άτομα, δύο αδέρφια από την Κρήτη και άλλα δύο πρόσωπα που συνδέονται στενά μαζί τους αντιμετωπίζονται ως ύποπτα.

Πρόκειται για δύο αδέλφια από την Κρήτη, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ένα άτομο που συνδέεται στενά μαζί τους, καθώς και έναν τέταρτο, συγγενή ενός από τους κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», και οι τέσσερις οδηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθούν, όμως αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Και οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους που αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στην υποχρέωση της τακτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σημειώνεται ότι, τα ονόματα των τεσσάρων ανδρών περιλαμβάνονταν στο αρχικό διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ και είχαν ερευνηθεί τα σπίτια τους και οι χώροι που χρησιμοποιούσαν.
Το κυριότερο στοιχείο που τους εμπλέκει στην απαγωγή Λεμπιδάκη είναι το γεγονός της συμμετοχής τους σε μυστηριώδεις και ύποπτες συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε περιοχή των Σφακίων όπου αρχικά είχε μεταφερθεί ο απαχθείς επιχειρηματίας, αλλά και σε περιοχές της Αθήνας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024