Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού κάνει τη διαφορά

Το γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού κάνει τη διαφορά

Σε δύο σερί παιχνίδια πρωταθλήματος δίνουν τη λύση για τον Ολυμπιακό παίκτες που επιστρατεύτηκαν από τον πάγκο

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Και είναι προφανές πως το χρονικό σημείο που οι ερυθρόλευκοι καταφέρνουν να πετύχουν το γκολ της νίκης, καθιστά ακόμα μεγαλύτερη την αξία της επικράτησης των ερυθρόλευκων.

Ο Χασάν έκανε λοιπόν τη διαφορά για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως το είχε κάνει την προηγούμενη αγωνιστική ο Μπίμπαρς Νάτχο δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Δύο παίκτες δηλαδή που μπήκαν στα συγκεκριμένα ματς από τον πάγκο και κατάφεραν να βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό. Κι αυτό φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς φανερώνει την πληρότητα του ερυθρόλευκου ρόστερ. Αποδεικνύει πως οι Πειραιώτες έκαναν το καλοκαίρι τις κινήσεις που έπρεπε για να δημιουργήσουν ένα πλήρες ρόστερ.

Και χωρίς ακόμα να έχει χρησιμοποιήσει όλες τις μεταγραφές ο Μαρτίνς. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως δεν έχουν παίξει ακόμα λεπτό ο Γιάγια Τουρέ, ο Γκιγιέρμε αλλά και ο Ναχουέλ. Τρεις παίκτες και ειδικά ο πρώτος που μπορούν ν’ ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει πολλές επιλογές. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό, ίσως και το μεγαλύτερο, «όπλο» στα χέρια ενός προπονητή στην διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου.

Φάνηκε περίτρανα στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά για το πρωτάθλημα. «Καθάρισαν» για τον Ολυμπιακό δύο παίκτες που  μπήκαν αλλαγή κι έδειξαν ότι ο Μαρτίνς μπορεί να βασιστεί πάνω τους.

Η μεγάλη δικαίωση λοιπόν για τους ερυθρόλευκους είναι το γεμάτο ρόστερ που έχουν δημιουργήσει το φετινό καλοκαίρι οι πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά στις μεταγραφές.

Ακόμα και την τελευταία μέρα πήρε τον Γιάγια Τουρέ, μια κίνηση που συζητήθηκε σε όλο τον κόσμο. Κάθε προπονητής λοιπόν θέλει να έχει στα χέρια του το καλύτερο δυνατό έμψυχο δυναμικό κι αυτό είναι την φετινή σεζόν ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς έχει στην διάθεση του σπουδαίους παίκτες και καλείται να χτίσει μια ομάδα που θ’ αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος όμως για τον Ολυμπιακό παραμένει ο ίδιος παρά το ότι βρίσκεται σε μια διαδικασία ριζικής ανασυγκρότησης. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έτσι πορεύεται ο Ολυμπιακός στο διάβα των χρόνων. Και η επιμονή που δείχνουν οι ερυθρόλευκοι σε όλα τους τα παιχνίδια, είναι χωρίς αμφιβολία κι ένα στοιχείο που φανερώνει την μεγάλη «δίψα» των παικτών της πειραϊκής ομάδας να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024