Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν: «Ανυπομονούσα γι' αυτή την στιγμή»

Χασάν: «Ανυπομονούσα γι’ αυτή την στιγμή»

Πανευτυχής ο Αιγύπτιος επιθετικός για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Αχμέντ Χασάν λύτρωσε τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι. Ο διεθνής επιθετικός της ομάδας του Πειραιά σκόραρε στο 92′ και υποστήριξε μιλώντας στη Nova, ότι ανυπομονούσε για την συγκεκριμένη στιγμή, από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην ομάδα του λιμανιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χασάν:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι πέτυχα γκολ. Από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα έρθει το γκολ. Ευτυχώς ήρθε το γκολ. Το σημαντικότερο απ΄όλα είναι οι τρεις βαθμοί»

Για το αν το αφιερώνει κάπου: «Το γκολ το αφιερώνω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου και γενικότερα στην οικογένεια μου και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού».

Για το πώς ένιωσε που πέτυχε το γκολ: «Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον επιθετικό να σκοράρει. Όταν βάζει γκολ ο επιθετικός σίγουρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του. Τώρα πρέπει να το ξεχάσω και να συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά».

Για τα γκολ που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός στο τέλος: «Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πιστεύουν ότι θα σκοράρουν μέχρι το τέλος. Ο προπονητής μας έχει πει να παλεύουμε τους αγώνες μέχρι το τέλος. Σήμερα, όπως και την προηγούμενη φορά, καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Ήταν τρομερό το σκηνικό στο τέλος του αγώνα, καθώς πανηγυρίζαμε με τους οπαδούς μας. Εγώ ειδικά που πέτυχα το γκολ ένιωσα υπέροχα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. Σημαντικότερο απ΄όλα είναι να κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου θα έχουμε το μυαλό μας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτή».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024