Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ερεθίζει έναν Παρθένο;

Τι ερεθίζει έναν Παρθένο;

Ωραία εμφάνιση και φαντασία

Ο Παρθένος μπορεί να φαίνεται συντηρητικός και καθωσπρέπει, ενδιαφέρεται πολύ για το σεξ και το απολαμβάνει. Οι λεπτομέρειες, που τόσο λατρεύει, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική του ζωή. Ένας Παρθένος έχει συγκεκριμένα κλισέ στο μυαλό του ως προς τον ιδανικό ερωτικό παρτενέρ και δεν αποκλίνει! Η εμφάνιση είναι σημαντική και το παρουσιαστικό μετράει όσο τίποτα. Δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι πανέμορφος ο σύντροφος του, αλλά είναι άκρως σημαντικό να είναι στα γούστα του.

Ο αισθησιασμός είναι διάχυτος και πιθανόν το σκηνικό να θέλει κεριά αναμμένα και μουσική ερωτική. Ο Παρθένος θέλει ένα σκηνικό για να «παίξει» μέσα, δεν αντέχει τον αυθορμητισμό, πρέπει να υπάρχει σενάριο. Διακριτικά αρώματα, λάδια μασάζ, μπάνιο με έλαια είναι μέσα στο παιχνίδι και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσεις αυτά σαν εργαλεία αποπλάνησης.

Το έντονο φλερτ και τα λόγια αποπλάνησης είναι τεράστιο αφροδισιακό. Γενικά ένας Παρθένος έχει μεγάλη άνεση και θράσος στο σεξ. Μιλάει, φαντασιώνεται και δεν ντρέπεται να ομολογήσει τα  σεξουαλικά του θέλω. Δεν είναι κολλημένος και αναζητά νέες εμπειρίες. Όλα βέβαια είναι θέματα… λεπτότητας. Ναι ο Παρθένος είναι ανοιχτός αλλά δεν είναι «χύμα». Θέλει να ικανοποιεί το ταίρι του και ενδιαφέρεται για τον άλλον. Να είσαι ανοιχτός και περιποιητικός και όλα θα πάνε καλά… πολύ καλά!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024