Ομελέτα με σάλτσα και μυρωδικά
Μπορείτε να τυλίξετε την ομελέτα σε ρολό προτού τη σερβίρετε.
Spotlight
-
Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν
-
«Τεράστια ανησυχία» ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους
-
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
-
Αυτό που θα δεις πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
Υλικά για 2 άτομα
Για τη σάλτσα ντομάτας
200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
1/2 φλ. βασιλικό φρέσκο, χοντροκομμένο
3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1 μικρό ματσάκι ρόκα, χοντροκομμένη
Αλάτι και πιπέρι
Για την ομελέτα
1 φιλέτο κοτόπουλου, σε μικρές μπουκιές
4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
4 αυγά
1 κ.σ. σχοινόπρασο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα τοματίνια με όλα τα υλικά της σάλτσας και αφήστε να μαριναριστούν μέχρι να φτιάξετε την ομελέτα.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο με το αλάτι, το πιπέρι και το μίγμα μπαχαρικών, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, μαζί με το αλατοπίπερο και το σχοινόπρασο ή το μαϊντανό.
Περιχύστε το κοτόπουλο με τα αυγά, σκεπάστε με καπάκι και αφήστε την ομελέτα να ψηθεί μέχρι να στερεοποιηθεί το αυγό.
Σερβίρετε την ομελέτα με τη σάλτσα ντομάτας.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις