Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στους οκτώ οι συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του Π. Κωνσταντινέα

Στους οκτώ οι συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του Π. Κωνσταντινέα

Σε ακόμη τρεις ακόμη συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τη επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας στην Καλαμάτα. Αναγνωρίστηκαν και αναζητούνται άλλοι δύο

Σε ακόμη τρεις ακόμη συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τη επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας στην Καλαμάτα.

Αρχικά είχαν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας οι αρχές προχώρησαν σε τρεις ακόμη συλλήψεις, με τον αριθμό συνολικά να αυξάνεται στους οκτώ.

Για το ίδιο συμβάν έχουν πραγματοποιηθεί 20 προσαγωγές ατόμων. Με τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, οι οποίοι αναζητούνται ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των κατηγορούμενων στους 10.

Οι κατηγορούμενοι βαρύνονται με τις κατηγορίες την επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στην Καλαμάτα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Μάλιστα, ενδεικτικό του πόσο μεγάλη σημασία δίνει η ΕΛ.ΑΣ στην επίθεση είναι ότι την Δευτέρα το απόγευμα μετέβη στην Καλαμάτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος έτσι ώστε να διευθύνει τις έρευνες.

Την ίδια ώρα η δικογραφία θα διαβιβαστεί τάχιστα στην εισαγγελία έτσι ώστε η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.

Κωνσταντινέας: Χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο

Νωρίτερα, εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας είπε: «χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο».

«Ευχαριστώ το νοσηλευτικό προσωπικό, τον κόσμο που με παίρνει τηλέφωνο, τον απλό πολίτη… Εγώ μια κουβέντα θέλω να πω: το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του… Πρέπει να σταματήσουν αυτά» σημείωσε στο mesogeiotv.gr εμφανώς σοκαρισμένος.

«Ευχαριστώ τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβασή τους για να μπορώ να φύγω σήμερα και να δίνουμε αγάπη στο στον κόσμο» πρόσθεσε.

Η επίθεση μπροστά σε στέκι των οργανωμένων οπαδών της «Μαύρης Θύελλας»

Η επίθεση στον κ. Κωνσταντινέα έγινε μπροστά σε στέκι των οργανωμένων οπαδών Bulldogs της «Μαύρης Θύελλας», στην οδό Καλλιπάτειρας στην Καλαμάτα, μετά τον αγώνα Καλαμάτα-Πάμισος.

Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε μπροστά στο στέκι των Bulldogs, απέναντι από το εκκλησάκι των Αγίων Σαράντα, άκουσε να του φωνάζουν επειδή «πούλησε τη Μακεδονία». Ο βουλευτής εικάζεται πως απάντησε και τότε μια ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του βουλευτή, οι δράστες ήταν τουλάχιστον 30 και κάποιοι από αυτούς κρατούσαν καδρόνια.

Περίοικοι τηλεφώνησαν στην ΕΛ.ΑΣ. στις 19:34 μ.μ., και αμέσως έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή για τις ανάγκες του αγώνα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κωνσταντινέας εισήχθη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, απ’ όπου έλαβε σήμερα εξιτήριο.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024