Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομολόγησε και συνελήφθη ο 55χρονος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Ομολόγησε και συνελήφθη ο 55χρονος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Συνελήφθη, αφού πρώτα ομολόγησε ο 55χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου, Ζακ Κωστόπουλου, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Αθήνα

Συνελήφθη, αφού πρώτα ομολόγησε, ο 55χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου, Ζακ Κωστόπουλου, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Αθήνα.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αύριο, Τρίτη, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών με το οποίο γνωστοποίησαν ότι τα αίτια θανάτου του 33χρονου παραμένουν απροσδιόριστα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να προσδιορίζει ότι η αιτία θανάτου ήρθε από τα χτυπήματα ξυλοδαρμού, αφού αμφότεροι απεφάνθησαν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατό του».

Έτσι, οι έρευνες στρέφονται στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες ωστόσο, απαιτούν πολύ χρόνο για να δώσουν αποτελέσματα.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ, η οποία συνεχίζει τις έρευνες με αμείωτο ρυθμό.

Οι Αρχές συγκεντρώνουν υλικό από τις τις κάμερες και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως  αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου, Ζακ Κωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 33χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Κάνιγγος, υπό συνθήκες οι οποίες ακόμα ερευνώνται.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ληστεία, όμως πλέον ερευνάται και η πληροφορία ο νεαρός να μπήκε στο κατάστημα, όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από φασαρία στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα.

Εγκλωβίστηκε όμως μέσα σε αυτό και στην προσπάθειά του να βγει, σπάζοντας τη βιτρίνα, δέχτηκε βίαια χτυπήματα, τόσο από τον κοσμηματοπώλη όσο κι από έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι έχουν συλληφθεί.

Επιπλέον, η αστυνομία ερευνά ένα μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστωθεί αν έχει πάνω του τα αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024