Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναζητείται δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο

Αναζητείται δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Κοντά στην ταυτοποίηση του δεύτερου άνδρα που φαίνεται να χτύπησε τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο κατά το επεισόδιο σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας βρίσκεται η Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο αναζητούμενος άνδρας φαίνεται πως είναι είτε περίοικος είτε γνωστός του κοσμηματοπώλη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, που αναμένεται θα σαφέστερη εικόνα για τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο 33χρονος.

Σε περίπτωση που ο θάνατός του οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε τότε οι κατηγορίες για βαριά, σκοπούμενη σωματική βλάβη θα αναβαθμιστούν ώστε να αντανακλούν το γεγονός ότι πρόκειται για θανατηφόρα πλήγματα.

Πάντως για την ώρα οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα, η αστυνομία εντόπισε και ένα μαχαίρι το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου επάνω του.

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που κατηγορείται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κακουργηματικού βαθμού και για πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στην υπόθεση θανάτου Ζακ Κωστόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024