Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρέσπο: «Μέτρησε η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς»

Κρέσπο: «Μέτρησε η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς»

Ο Ισπανός αμυντικός στάθηκε στα δύο γκολ που πέτυχε ο συμπαίκτης του

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του επί της Ένωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ

«Είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου γιατί η Βαλεντίνα (σ.σ. η μεγάλη του κόρη), όσες φορές έχει βρεθεί στην Τούμπα έχουμε κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και όσο χειμωνιάζει ο καιρός δεν θα έχει τη δυνατότητα η οικογένεια μου να έρχεται πολλές φορές στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλή, όμως εμείς είχαμε σοβαρότητα, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να την κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε όλους τους αγώνες και να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί αυτή η νίκη είπε: «Είναι τρεις βαθμοί αλλά και η συνέχεια που υπάρχει στους αγώνες μας. Αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και σε αυτό το ρυθμό».

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης; «Σίγουρα η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς που πέτυχε και δύο γκολ. Επίσης η καλή λειτουργία στην άμυνα μας, καθώς η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της, αλλά εμείς είχαμε καλή λειτουργία και δεν το επιτρέψαμε».

Για τη σειρά των δύσκολων αγώνων που έχει η ομάδα του: «Το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει ότι θα παίξουμε δύσκολους αγώνες στη σειρά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε ομάδα που έχει πολλούς άξιους παίκτες και πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Ξέρουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον δύο βαθμούς. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, έχουμε συνηθίσει σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε τη νίκη και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024