Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Νίκη με σκαμπανεβάσματα

Παναθηναϊκός: Νίκη με σκαμπανεβάσματα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την Κλουζ με 79-72, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ρουμανία, με τους πράσινους να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας και η κλάση των Καλάθη και Λάσμε, έδωσαν στην ομάδα του «τριφυλλιού» τη δυνατότητα να «πατήσει το γκάζι» και να πάρει τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός […]

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την Κλουζ με 79-72, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ρουμανία, με τους πράσινους να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας και η κλάση των Καλάθη και Λάσμε, έδωσαν στην ομάδα του «τριφυλλιού» τη δυνατότητα να «πατήσει το γκάζι» και να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του με τον Τσάβι Πασκουάλ πολλές φορές να κάνει παρατηρήσεις κυρίως για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Οι πράσινοι πάντως εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ρουμάνους προηγήθηκαν με 31-24 στο 16’, αλλά οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα του Ντάικς μείωσαν στον πόντο με τον Πασκουάλ να παίρνει έξαλλος τάιμ άουτ!

Οι παίκτες του επέστρεψαν πιο σοβαροί στο παρκέ και με τους Παπαπέτρου, Λάσμε έκλεισαν το ημίχρονο με 41-33. Η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει με την «ενεργοποίηση» και του Καλάθη, ο οποίος άρχισε να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του σωστά και η Κλουζ αδυνατούσε να βρει απαντήσεις. Η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους (58-42 στο 27’) με τον Λάνγκφορντ και τον Τόμας να είναι δραστήριοι στην επίθεση.

Παρά τις κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα, αλλά δεν είχε ρυθμό, ομοιογένεια και σωστές αποστάσεις στο παιχνίδι του. Οι Ρουμάνοι προσπαθούσαν κυρίως με τον Ντάικς να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ο Πασκουάλ πέρασε και τον Παπαγιάννη στο παρκέ.

Ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και η Κλουζ κατάφερε να μειώσει σε 79-72 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Από τον προβληματικό Παναθηναϊκό οι Καλάθης, Λάσμε και Παπαπέτρου ξεχώρισαν, ενώ από τους μαχητικούς Ρουμάνους προσπάθησε ο Ντάικς.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 33-41, 49-63, 72-79

ΚΛΟΥΖ: Ντάικς 19 (1), Μολντοβεάνου 2, Μουρεσάν, Καλνιτσένκο 5 (1), Ίσλεϊ 13, Τορόκ, Ράσιτς 16 (3), Μαρίνοφ 7, Κούτι, Σταμένκοβιτς 4, Τέιρ, Βασμπούμ 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τόμας 8, Λάνγκφορντ 12 (1),Παπαγιάννης 3, Λάσμε 11(1), Σακελλαρίου, Παπαπέτρου 6, Γκιστ 6, Βουγιούκας 1, Λεκαβίτσιους 4, Λοτζέσκι 8(2), Καλάθης 12(1), Αντετοκούνμπο 3, Μήτογλου 5

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024