Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το... όραμα της Παπακώστα: Θα κάνουμε τα Εξάρχεια Μονμάρτη

Το… όραμα της Παπακώστα: Θα κάνουμε τα Εξάρχεια Μονμάρτη

Παρά τα συνεχιζόμενα επεισόδια στα Εξάρχεια, η κ. Παπακώστα υποστήριξε ότι στην περιοχή όλα είναι υπό έλεγχο

Το… όραμά της για τη μετατροπή των Εξαρχείων σε Μονμάρτη ανέλυσε η υφυπουργός υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παρά τα συνεχιζόμενα επεισόδια στα Εξάρχεια, η κ. Παπακώστα υποστήριξε ότι στην περιοχή όλα είναι υπό έλεγχο. «Απλώς θέλει να εστιάσουμε περισσότερο γιατί όπως είχα πει και στη Βουλή παλιότερα και θα το επικαλεστώ, τα Εξάρχεια πρέπει να γίνουν Μονμάρτη» δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» για να προσθέσει.

«Η αντίστοιχη Μονμάρτη, γιατί εκεί υπάρχουν θέατρα, υπάρχει το αρχαιολογικό μας μουσείο, υπάρχουν χώροι πολιτισμού εξαιρετικοί για να γίνει εδώ πέρα μια Μονμάρτη»  συμπλήρωσε την ώρα που ο Ρουβίκωνας έμπαινε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

Αναφερόμενη στον Ρουβίκωνα, η κ. Παπακώστα  σημείωσε ότι «μοιάζουν με παλιούς κομματάρχες κακιάς κοπής οι οποίοι θέλουν τα φώτα της επικοινωνίας πάνω τους για τους δικούς τους λόγους».

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, επανέλαβε πάλι, γενικώς και αορίστως, ότι θα τους στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές που έχουν κάνει.

Η Γεροβασίλη για Ρουβίκωνα

Εν τω μεταξύ, στο θέμα της δράσης του Ρουβίκωνα αναφέρθηκε και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός σε συνέντευξή της στο newsit.gr  αναφέρεται στην δράση του Ρουβίκωνα και επισημαίνει ότι η αστυνομία θα κάνει τα πάντα για να αντιμετωπίσει ενέργειες που παραβιάζουν την ελευθερία του άλλου. Θέτει, ωστόσο, το ερώτημα, μήπως ενισχύεται ο ρόλος της ομάδας αυτής, εξ αιτίας της «μικροπολιτικής αντιμετώπισης από την ΝΔ», καθώς -όπως επισημαίνει- βασική επιδίωξη του Ρουβίκωνα είναι η προβολή του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της Κυριακής περίπου 20 με 30 άτομα εισέβαλαν, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 9:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας και διέκοψαν τη λειτουργία φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Λίγες ώρες αργότερα, την ευθύνη για την «παρέμβαση» ανέλαβε ο Ρουβίκωνας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024