Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: Η φωτιά στο πανεπιστήμιο περιορίστηκε χάρη στο συντονισμό της Πυροσβεστικής

Αυγενάκης: Η φωτιά στο πανεπιστήμιο περιορίστηκε χάρη στο συντονισμό της Πυροσβεστικής

«Η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης περιορίστηκε χάρη στις άμεσες και καλά συντονισμένες ενέργειες των στελεχών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας

«Η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης περιορίστηκε χάρη στις άμεσες και καλά συντονισμένες ενέργειες των στελεχών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος βρέθηκε στο πεδίο των επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε κτήριο των φοιτητικών εστιών εντός του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Οι 69 φοιτητές ενημερώθηκαν έγκαιρα μετά από συντονισμένες ενέργειες της πρυτανικής αρχής και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια εκτός φοιτητικής εστίας. Ελπίζουμε η αναστάτωση των ασθενών, ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και συνοδών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο να αποκατασταθεί το συντομότερο». Αναφέρθηκε επίσης και στους δεκάδες εθελοντές που έτρεξαν και συνέβαλαν και εκείνοι στην έγκαιρη κατάσβεση και τον έλεγχο της φωτιάς χαρακτηρίζοντας τους ως αξιέπαινους.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Αυγενάκης, μετέβη στο σημείο «μετά από εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη, και όπως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε, είχε συνεχή ενημέρωση για όλη την επιχείρηση κατάσβεσης και την εξέλιξη της φωτιάς, καθώς επίσης θα ενημερωθεί άμεσα μετά την καταγραφή των ζημιών, για το πρόβλημα στέγασης που θα αντιμετωπίσουν οι φοιτητές που διέμεναν στις πληγείσες από την φωτιά εστίες».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024