Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φως» στα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή

«Φως» στα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αύριο, Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο διαλευκάνει την υπόθεση γύρω από τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 33χρονου που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστονος, στην Ομόνοια και ο οποίος άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή, αναμένει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα είναι πιθανό να ανακοινωθεί αύριο.

Νέα τροπή στη υπόθεση έρχεται να δώσει το εύρημα της αστυνομίας, που ανακάλυψε ένα μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι οποίες μένει να επιβεβαιωθούν ο 33χρονος φέρεται να κρατούσε μαχαίρι όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

Την ίδια στιγμή είναι σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που κατηγορείται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κακουργηματικού βαθμού και για πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στην υπόθεση θανάτου Ζακ Κωστόπουλου.

Νέα τροπή δίνει ο Γρηγόρη Βαλλιανάτος

Ωστόσο με ανάρτησή ο του Γρογόρης Βαλλιανάτος επιχειρεί να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστηρίζει πως ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψει, όπως μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει, αλλά για να προστατευτεί από φασαρία στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα.

Μάλιστα, για να αποδείξει τα λεγόμενα του, αναφέρει ότι υπάρχει οπτικό υλικό το οποίο και θα παρουσιάσει «στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 33χρονος κλειδώθηκε μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο το οποίο φέρεται να σκόπευε να ληστέψει και έπειτα δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη και έναν ακόμη άνδρα, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα σε ερασιτεχνικά βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε βαριά τραυματισμένο και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε στο ασθενοφόρο.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024