Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκηνοθετημένο βίντεο «χημικής επίθεσης» στην Ιντλίμπ

Σκηνοθετημένο βίντεο «χημικής επίθεσης» στην Ιντλίμπ

Σύμφωνα με το πρακτορείο SANA, το βίντεο φέρεται να δημιούργησε η οργάνωση «Λευκά Κράνη» με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να κατηγορήσει τον συριακό στρατό για την επίθεση. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες!

Μετά την καταγγελία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ότι μαχητές μετέφεραν βαρέλια με χλώριο στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας για να στήσουν προβοκάτσια με χημικά όπλα, το συριακό πρακτορείο ειδήσεων δημοσίευσε σκηνοθετημένο βίντεο «χημικής επίθεσης».

Σύμφωνα με το πρακτορείο SANA, το βίντεο φέρεται να δημιούργησε η οργάνωση «Λευκά Κράνη» με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να κατηγορήσει τον συριακό στρατό για την επίθεση.

Το πρακτορείο SANA υποστηρίζει ότι στο βίντεο εμφανίζονται μέλη της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» να σκηνοθετούν την επίθεση προκειμένου να κατηγορηθούν οι κυβερνητικές δυνάμεις για τη χρήση χημικών όπλων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες!

Είχε προειδοποιήσει η Μόσχα

Σύμφωνα με καταγγελία της Μόσχας στις 12 Σεπτεμβρίου, οι τρομοκρατικές ομάδες και τα Λευκά Κράνη ετοιμάζονταν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα, τα οποία βασίζονται στη χλωρίνη, προκειμένου να σκηνοθετήσουν δήθεν επίθεση του συριακού στρατού εναντίον αμάχων, στην επαρχία Ιντλίμπ.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανέφερε η Μόσχα, είχαν επιλέξει 22 παιδιά με τις οικογένειές τους, καθώς και ορφανά τα οποία απήχθησαν από κέντρο προσφύγων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην «προβοκάτσια».

Οι προετοιμασίες, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στην επαρχία έχουν κληθεί αρκετά μέσα ενημέρωσης από τη Μέση Ανατολή, αλλά και ένα αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, τα οποία έχουν πραγματοποιήσει εννέα λήψεις από τη σκηνοθετημένη-δήθεν επίθεση της συριακής κυβέρνησης.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024