Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητη η Λίβερπουλ (3-0)

Ασταμάτητη η Λίβερπουλ (3-0)

Οι κόκκινοι επικράτησαν εύκολα της Σαουθάμπτον με 3-0

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε εύκολα της Σαουθάμπτον με 3-0. Το παιχνίδι στο «Άνφιλντ» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «ρεντς»με τον Βέσλεϊ Χουντ να βάζει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από σέντρα του Άντριου Ρόμπερτσον. Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερη απόδοση και με το παιχνίδι ισορροπημένο, έκανε και το 2-0, με τον Ζοέλ Ματίπ στο 21′, στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική εντεκάδα την φετινή σεζόν.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους η νίκη κλείδωσε για τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ, όταν ο Τζέρνταν Σακίρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του γκολκίπερ Άλεξ Μακάρθι, για να έρθει ο Μοχάμεντ Σαλάχ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το τρίτο γκολ του τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ αρκέστηκε στον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στους τρεις εντός έδρας αγώνες μέχρι τώρα έχει σκοράρει 8 γκολ, ενώ έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Άξιο αναφοράς είναι και το εκπληκτικό ρεκόρ της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Άνφιλντ να κάνει για πρώτη φορά 7 συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς!

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Αλισον, Φαν Ντάικ (55′ Γκόμες), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (70′ Κεϊτά), Χέντερσον, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Σακίρι (46′ Μίλνερ)

Σαουθάμπτον (3-5-1-1): ΜακΚάρθι, Σοάρες, Βέστεργκααρντ, Χόιντ, Μπέρτραντ, Τάργκετ (55′ Αρμοστρονγκ), Ρομέου (55′ Μπεντνάρεκ), Λεμινά, Ρέντμοντ, Χόιμπιεργκ, Λονγκ (79′ Oστιν)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024