Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αήττητο σερί και το 4Χ4

Το αήττητο σερί και το 4Χ4

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Μπέτις και αν μη τι άλλο όλοι κατάλαβαν βλέποντας τον συγκεκριμένο αγώνα, πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή των ερυθρόλευκων. 

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Μπέτις και αν μη τι άλλο όλοι κατάλαβαν βλέποντας τον συγκεκριμένο αγώνα, πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή των ερυθρόλευκων.

Αυτός κάλλιστα θα μπορούσε να είναι όμιλος Τσάμπιονς Λιγκ και όχι Γιουρόπα. Το σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι διατηρεί το αήττητο της μετά από οκτώ επίσημα παιχνίδια στην σεζόν κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με είκοσι νέους παίκτες και νέο προπονητή. Αυτό λοιπόν που έχουν πετύχει οι ερυθρόλευκοι είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αντιμετώπισαν δύο ομάδες από τα δύο καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Την Μπέρνλι και την Μπέτις. Και η μεν Μπέρνλι τερμάτισε έβδομη πέρυσι στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η δε Μπέτις τελείωσε την Πριμέρα Ντιβιζιόν στην έκτη θέση.

Δεν είναι καθόλου εύκολο λοιπόν για μια νέα ομάδα να πετύχει αυτά που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός. Και για να είμαστε και ακριβείς, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη στον αγώνα με την Μπέτις.

Οι πειραιώτες είχαν τις περισσότερες καλές φάσεις στο ματς κι αυτό είναι αναμφισβήτητο αλλά το σίγουρο είναι πως στο μεγάλο λιμάνι αφήνουν πίσω τους τον αγώνα με την Μπέτις.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους (την Δευτέρα το απόγευμα) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Στόχος φυσικά του Ολυμπιακού είναι να πετύχει την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα και να πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την πέμπτη αγωνιστική, έχοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από ευρωπαϊκό ματς κρύβει πάντα «παγίδες» κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουν υπόψιν προπονητής και παίκτες του Ολυμπιακού.

Μπορεί το ξεκίνημα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα να μην είναι καλό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αποστολή των πειραιωτών θα είναι εύκολη. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά πόσο δύσκολα νίκησε πέρυσι ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει ένας ακόμα λόγος που οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη στο ματς με τους κυανέρυθρους στη Νέα Σμύρνη κι αυτός έχει να κάνει με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Μια μέρα πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο θα γίνει στην Τούμπα το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024