Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το θύμα της ληστείας στην Ομόνοια

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το θύμα της ληστείας στην Ομόνοια

Περίπου 700 άτομα, πραγματοποίησαν πορεία με κατεύθυνση πρώτα την οδό όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο

Πορεία διαμαρτυρίας για την απάνθρωπη συμπεριφορά εις βάρος του ληστή του κοσμηματοπωλείου, Ζακ Κωστόπουλο, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν μέλη της εξωκοινοβουέυτικής αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ύστερα από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο, περίπου 700 άτομα, πραγματοποίησαν πορεία με κατεύθυνση πρώτα την οδό όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστωνος, κι έπειτα κατευθυνθήκαν στο ΑΤ Ομονοίας.

Το περιστατικό με τη ληστεία προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις και μεγάλη συζήτηση, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τραγική κατάληξη του δράστη, που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, είναι τα δεδομένα στα οποία εστιάζουν οι πολίτες αντιδρώντας και ανοίγοντας συζητήσεις για κρίσιμης σημασίας θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του κράτους δικαίου, την αυτοδικία, αλλά και την αντιμετώπιση των τοξικοεξαρτημένων ανθρώπων από την Πολιτεία και την κοινωνία.

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024