Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πλάνο του Δώνη για Λεβαδειακό

Το πλάνο του Δώνη για Λεβαδειακό

Παρουσία Κάτσε, Μουνιέ η προπόνηση του Παναθηναϊκοιύ την Παρασκευή 21/9 - Τι σκέφτεται ο Δώνης για το ματς με τον Λεβαδειακό

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν την Παρασκευή 21/9 οι Εργκους Κάτσε και Αντονί Μουνιέ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μπουν αμφότεροι στο κάδρο για το ματς με τον Λεβαδειακό (23/9, 19:00, ΟΑΚΑ).

Ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά επειδή έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Χρήστος Δώνης στη θέση του. Εκτός κι αν ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού αποφασίσει να επιστρέψει στο σύστημα 3-4-3. Σ’ αυτή την περίπτωση στην ενδεκάδα θα γυρίσει ο Πούγγουρας και θα πλαισιώσει στα μετόπισθεν τους Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη. Στα χαφ σίγουροι είναι οι Κουρμπέλης, Τζανδάρης. Δεξί μπακ χαφ θα παίξει ο Γιόχανσον, αριστερά θα είναι ο Ινσούα και οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, θα αποτελούν τα στηρίγματα του Καμπετσή, ο οποίος θα είναι στην κορυφή.

Με την ομάδα έπειτα από σχεδόν 20 μέρες μπήκε και ο Μουνιέ. Ο Δώνης, όμως, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα με τους Βοιωτούς. Το πιθανότερο είναι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός να ξεκινήσει στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Πέμπτη και να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο εντός έδρας παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αποστολάκης, Άλτμαν, αντίθετα, συνέχισαν με θεραπεία. Το πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής 21/9 περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024