Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξήγηση του Πέρεθ για την αποχώρηση Ρονάλντο

Η εξήγηση του Πέρεθ για την αποχώρηση Ρονάλντο

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Την περιβόητη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ και απέδωσε την αποχώρηση του Πορτογάλου σε προσωπικούς του λόγους.

Μιλώντας στην «OK DIARIO», ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ δήλωσε: «Οι ρήτρες που θέτει η Ρεάλ Μαδρίτης στους παίκτες της πρέπει να αποθαρρύνει τους άλλους συλλόγους. Η πιο κερδοφόρα πώληση φέτος ήταν αυτή του Κριστιάνο, ο οποίος ήθελε να φύγει για προσωπικούς του λόγους και όταν όλοι συγκλίνουμε στη ίδια λύση, έρχεται η συμφωνία. Κανείς δεν μας έδωσε περισσότερα χρήματα από τη Γιουβέντους».

Στη συνέχεια, ο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του 33χρονου άσου τονίζοντας: « Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από ότι να ευχαριστήσουμε τον Ρονάλντο για αυτά που πρόσφερε σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ο καλύτερος μετά από τον Ντι Στέφανο και αυτό πάντα θα είναι το σπίτι του».

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους πλήρωσε 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποχώρησε ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της «Βασίλισσας» έχοντας πετύχει 450 τέρματα σε 438 παιχνίδια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024