Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή στο Twitter για Τσακαλώτο και συνταξιούχους που «θα τεθούν φυσικά εκτός συστήματος»

Οργή στο Twitter για Τσακαλώτο και συνταξιούχους που «θα τεθούν φυσικά εκτός συστήματος»

Εξαγριωμένοι είναι οι χρήστες των Social Media από το βίντεο που είδε το φως τη δημοσιότητας και απεικονίζει τον υπουργό οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, μιλώντας για τους συνταξιούχους να λέει ότι «θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο», εννοώντας τον θάνατο τους

Εξαγριωμένοι είναι οι χρήστες στα Social Media από το βίντεο που είδε το φως τη δημοσιότητας και απεικονίζει τον υπουργό οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, μιλώντας για τους συνταξιούχους να λέει ότι «θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο», εννοώντας τον θάνατο τους.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια ομιλίας του 13ο ελληνικό Roadshow στο Λονδίνο, αναλύοντας τα… σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για επίλυση του συνταξιοδοτικού τα επόμενα χρόνια, ο έλληνας ΥΠΟΙΚ ανέφερε: «δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να το διατυπώσω, αλλά αυτοί οι άνθρωποι -οι παλαιοί συνταξιούχοι- θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο. Μέχρι το 2020, το 2030 ή το 2040 δεν θα βρίσκονται πια εδώ. Συνεπώς δεν θα υπάρχει κάποια επίπτωση στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος».

Η δήλωση αυτή φυσικά προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από τους χρήστες του Twitter, με μερικούς να… αναρωτιούνται αν ο κ. Τσακαλώτος τους επιτρέπει να ζήσουν λίγα χρόνια παραπάνω, με κόστος την καθυστέρηση της επίλυσης του Ασφαλιστικού!

https://twitter.com/gaggraina/status/1043165928622628864

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024