Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύβες των ψαράδων επανεξετάζονται στην Πορτογαλία

Οι καλύβες των ψαράδων επανεξετάζονται στην Πορτογαλία

Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην Πορτογαλία για την παρακολούθηση πουλιών

Το «Cabanas no Rio» είναι ένα φιλόδοξο έργο του αρχιτέκτονα Manuel Aires Mateus, για να ανακαινίσει δύο παλιές καλύβες. Οι καλύβες «φυτεύτηκαν» κατά μήκος των όχθων του ποταμού και έχουν ένα μικρό πλωτήρα πάνω από το νερό, με εκπληκτική θέα στη γύρω φύση του Sado της Πορτογαλίας. Ενσωματωμένο στο φυσικό καταφύγιο του ποταμού Sado, σε μια μεγάλη άγρια φύση, μπορεί κανείς να δει φλαμίνγκο, πελαργούς και δελφίνια. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην Πορτογαλία για την παρακολούθηση πουλιών.

Στην 1η καμπίνα υπάρχει η κρεβατοκάμαρα με μπάνιο. Το ντους έχει την ιδιαιτερότητα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Στην 2η καμπίνα υπάρχει καθιστικό, έχει μικρή κουζίνα εξοπλισμένη για την προετοιμασία απλών γευμάτων. Μια πολύ απομονωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία. Επιστροφή στα βασικά με πολύ συνειδητό τρόπο.

«Πιστεύουμε ότι το ταξίδι μπορεί να είναι μια εκπληκτική και μεταβαλλόμενη εμπειρία, αν συνδεθείτε με τον τόπο όπου βρίσκεστε. Με αυτό το σκεπτικό, τα σπίτια μας συνδέονται με το περιβάλλον τους ως μια πρόσκληση για να δημιουργήσετε συναισθηματικούς, πνευματικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μαζί τους. Τα μέρη που συναντάμε εμπλουτίζουν τις εμπειρίες μας από τη ζωή, βελτιώνοντας τον τρόπο που ασχολούμαστε με τον κόσμο και τους ανθρώπους σε αυτό και έτσι θέλουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στις αναμνήσεις των επισκεπτών μας», σημειώνουν οι υπεύθυνοι του project.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024