Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιμόες: Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε, η προσοχή μας πλέον στον ΠΑΟΚ

Σιμόες: Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε, η προσοχή μας πλέον στον ΠΑΟΚ

Υποσχέθηκε την ανάκαμψη της ομαδας στη συνέχεια της διοργάνωσης ο υπαρχηγός της «Ένωσης»

Μετά την πικρή ήττα της ΑΕΚ με 3-0 από τον Άγιαξ στην επιστροφή της στο Champions League, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ούρος Τσόσιτς, Νίκλας Χουλτ και Αντρέ Σιμόες μίλησαν για την βαριά ήττα της «Ένωσης».

«Με αυτές τις ομάδες δεν γίνεται να έχεις εσύ το παιχνίδι. Από μικρή ηλικία έχουν μάθει να έχουν τον έλεγχο. Στο πρώτο μέρος πήγε το ματς όπως θέλαμε, στο δεύτερο ήρθε νωρίς το γκολ και στη συνέχεια με μεγαλύτερη εμπειρία ο Άγιαξ έφτασε στη νίκη, ενώ εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας» ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τον Νίκλας Χουλτ να συμπληρώνει:

«Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλά. Δημιουργήσαμε και κάποιες ευκαιρίες. Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να βγαίνουμε όμως και να δεχόμαστε γκολ στο πρώτο λεπτό από τέτοιες ομάδες».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Ούρος Τσόσιτς: «Η ομάδα μπήκε καλά, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ο καθένας ήξερε καλά τι θα κάνει. Στο δεύτερο ημίχρονο φταίμε όλοι και πρώτος εγώ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπεται αυτό. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και μετά καταρρεύσαμε. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Δεν πρέπει να χάνεις δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή σου απέναντι σε ομάδες σαν τον Άγιαξ. Έπρεπε να είχαμε διατηρήσει τη συγκέντρωσή μας, όλοι μαζί και πρώτος εγώ. Ο Άγιαξ έπαιξε καλύτερα από μας. Δεν λέω πως θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά ήταν ξεκάθαρα θέμα συγκέντρωσης».

Ο Σέρβος αμυντικός δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους περίπου 2.500 φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Δεν σταμάτησαν λεπτό να μας στηρίζουν. Δυστυχώς δεν τους κάναμε χαρούμενους, αλλά θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Τέλος, μίλησε ο υπαρχηγός των «κιτρινόμαυρών» Αντρέ Σιμόες, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πλέον στρέφει την προσοχή της στο Κυριακάτικο (23/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συμπαγείς και παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και έπρεπε να αντιδράσουμε. Όπως ήταν φυσικό, ο Άγιαξ βρήκε χώρους μετά. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο, στο Champions League παίζουν οι καλύτερες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να δώσουμε τον καλύτερό μας αυτό.

Τώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή (με τον ΠΑΟΚ) που είναι ένα άλλο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια και όρεξη και να το πιστέψουμε. Όταν πιστεύεις κάτι μπορεί να γίνει. Ο κόσμος ήρθε ακόμη και στο Άμστερνταμ να μας στηρίξει και ήταν ξανά εκπληκτικός».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024