Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγγνώμη της «Daily Mail» στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η συγγνώμη της «Daily Mail» στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η αγγλική εφημερίδα απολογήθηκε δημόσια για όσα ανέφερε για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για το παιχνίδι με την Μπέρνλι

Οι φαιδρότητες που είχε αναφέρει ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μετέφεραν τα φανταστικά γεγονότα τα αγγλικά ΜΜΕ, έκαναν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Ερυθρόλευκους να ζητήσουν επανόρθωση και να κινηθούν νομικά εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να διαβάλουν τον σύλλογο.

Αυτό, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα η Daily Mail, με άρθρο της, που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της, να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, επανορθώνοντας όσα άστοχα και αναληθή είχε γράψει, περί εισόδου του στα αποδυτήρια των διαιτητών της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο-επανόρθωση-συγνώμη της αγγλικής εφημερίδας αναφέρονται τα εξής: «Σε άρθρο της 25ης Αυγούστου μεταφέραμε ισχυρισμούς ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης “εισέβαλε στο γραφείο του διαιτητή” κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Europa League, μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού. Αν και δημοσιεύτηκε με καλή πίστη, αποδεχόμαστε τώρα ότι ο ισχυρισμός ήταν λανθασμένος. Ζητούμε συγνώμη από τον κ. Μαρινάκη για κάθε δυσφορία που του προκαλέσαμε».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024