Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν σοβαρούς δεσμούς

Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν σοβαρούς δεσμούς

Ψάχνεις σοβαρή σχέση;

Καρκίνος

Ο γλυκούλης και ο ευαισθητούλης Καρκίνος δεν μπορεί να λείπει από αυτήν την λίστα. Ένας Καρκίνος ζει για να βρει την αγάπη. Δεν τσιλιμπουρδίζει, δεν αναλώνεται σε εφήμερους εραστές ψάχνει την ουσία και την ασφάλεια. Το συναίσθημα της ολοκλήρωσης είναι η απάντηση της ύπαρξης του. Σταθερός, πλημμυρισμένος συναισθήματα και γεμάτος αγάπη είναι εκείνος που κοντά του θα νοιώσεις σιγουριά. Μπορείς να είσαι ειλικρινής, να μοιράζεσαι σκέψεις και να έχεις μια ήρεμη ζωή. Ιδανικός για οικογένεια και γλυκές στιγμές στο σπίτι!

Αιγόκερως

Παθιασμένος επαγγελματίας, στιβαρός σύντροφος. Ο Αιγόκερως έχει στόχο και αν έχει στόχο την οικογένεια ή την απόλυτη σχέση, τότε θα τα καταφέρει. Ψάχνει την σιγουριά και την βεβαιότητα. Μπορεί να μην είναι εκδηλωτικός αλλά θα φροντίσει να μην σου λείπει τίποτα. Η ζωή με έναν Αιγόκερω δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις αλλά περιλαμβάνει μια ήρεμη ζωή και ήσυχα και ρομαντικά βράδια. Δεν φοβάται την δέσμευση και χαλαρώνει απόλυτα με έναν σύντροφο. Γιατί τι χρειάζεται ένας Αιγόκερως για να ζήσει ευτυχής; Πολλά λεφτά και αγάπη….

Ζυγός

Μην σου φαίνεται περίεργο καθόλου! Μπορεί να φαίνεται τρελός και ζωηρός αλλά ο Ζυγός είναι σταθερός και άκρως κατάλληλος για σχέση. Είναι εξαιρετικά περιποιητικός, λεπτομερής και γοητευτικός. Θα σου κάνει πολλά τερτίπια για να σε καθηλώσει και του αρέσει να περνάει καλά με έναν σύντροφο. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικός και απολαμβάνει στιγμές γεμάτες… καρδούλες στον αέρα! Είναι ανοιχτός και είναι σαν μικρό παιδί. Συχνά πληγώνεται και αισθάνεται ευάλωτος αλλά δεν φοβάται να πει τι πραγματικά αισθάνεται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024