Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουκέτο στη ΓΑΔΑ ...λόγω Ρουβίκωνα

Λουκέτο στη ΓΑΔΑ …λόγω Ρουβίκωνα

Παράλληλα αυξήθηκαν και οι πεζές περιπολίες κρυφών και φανερών αστυνομικών γύρω από το αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Λουκέτο μπήκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής …λόγω Ρουβίκωνα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το λουκέτο στα κάγκελα της κεντρικής εισόδου του κτιρίου της ΓΑΔΑ τοποθετήθηκε υπό το φόβο εισβολής μελών της αναρχικής συλλογικότητας, μέλος της οποίας επαναλαμβάνει διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα επιχειρούν την αποδόμηση των μέτρων ασφαλείας σε όποιο στόχο επιλέγουν να χτυπήσουν.

Παράλληλα αυξήθηκαν και οι πεζές περιπολίες κρυφών και φανερών αστυνομικών γύρω από το αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια ώρα εξαιρετικά χαλαρά είναι τα μέτρα των αστυνομικών που εκτελούν χρέη φρουρών σε διάφορα σημεία φύλαξης, όπως για παράδειγμα οι πρεσβείες ξένων χωρών.

Οι αστυνομικοί φέρονται να εκτελούν υπηρεσία συνοδεία laptops, μουσικής ή να κοιμούνται εν ώρα υπηρεσίας, ενώ οι εκτελούντες χρέη επόπτη κάνουν επιθεώρηση μέσα από το μισάνοιχτο παράθυρο αυτοκινήτου. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίζονται πως μερικοί επόπτες ζητούν από το κέντρο επιχειρήσεων να διαβιβάσει στον σκοπό του στόχου το σημείο όπου πρέπει να πάει μαζί με το βιβλίο επιθεώρησης.

Τέλος, σε σκοπιά έχει μετατραπεί αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του τέως υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι, όπως και έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ενώ ο φρουρός έξω από τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έχει μετατραπεί σε θυρωρό …δίνοντας πληροφορίες προς υποψήφιους πελάτες γνωστού μέντιουμ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο!

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024