Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 8 Convertible 2019: Ανοιχτή πρόκληση

BMW Σειρά 8 Convertible 2019: Ανοιχτή πρόκληση

Η ανοιχτή έκδοση της νέας 8άρας αφήνεται στο κλείστρο του φωτογραφικού φακού προσφέροντας μια σειρά αποκαλυπτικών εικόνων της γοητευτικής σιλουέτας της από τα πεδία δοκιμών εξέλιξης.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Από τη στιγμή που η νέα Σειρά 8 Coupe, προστέθηκε στην κορυφή της πυραμίδας των βαυαρικών coupe, ο εντοπισμός της ανοιχτής έκδοσής της σε δοκιμές εξέλιξης ήταν απλά θέμα χρόνου ο οποίος μόλις έληξε, παραδίδοντας μια σειρά εικόνων της εξίσου επιβλητικής Σειράς 8 Convertible ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου σε μια ομολογουμένως εκτυφλωτική κόκκινη απόχρωση.

Η κυρίαρχη διαφορά είναι φυσικά η υφασμάτινη ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή την οποία επέλεξε η BMW για την ανοιχτή έκδοση σε μια προσπάθεια να μην αυξήσει σημαντικά το βάρος της Convertible έναντι της κλειστής έκδοσης.

Κρίνοντας από τις λεπτομέρειες, εν προκειμένω πρόκειται για την κορυφαία έκδοση Μ850i η οποία εφοδιάζεται με το διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 530 ίππους και 750 Nm ροπής ο οποίος επιτρέπει στην coupe να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα με τη συνδρομή ενός ιδιαίτερα εξελιγμένου συστήματος μετάδοσης που μεταδίδει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Η πρεμιέρα της ανοιχτής 8άρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί με αφετηρία την προσεχή διεθνή έκθεση του Παρισιού που πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024