Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το who is who του Κενυάτη που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός

Το who is who του Κενυάτη που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός

Η διαδρομή του 19χρονου Μοχάμεντ Κατάνα Νιανζ για τον οποίο θα αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=zGdGRFR35MMΕβδομάδα εξετάσεων διάγει ο Μοχάμεντ Κατάνα Νιάνζ που μετέχει στις προπονήσεις τοπυ Τριφυλλιού ως υπό δοκιμή.

Το κρίσιμο τεστ για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή από την Κένυα θα είναι το «οικογενειακό» φιλικό της ανδρικής ομάδας με την Κ-20 την Τετάρτη 19/9, καθώς ο Γιώργος Δώνης θα τσεκάρει τον παίκτη σε προσομοίωση αγώνα.

Ποιος είναι ο Νιανζ

Ο Μοχάμεντ Κατάνα Νιάνζ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1999, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή αλλά και ως εξτρέμ.

Τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκαν σε ακαδημία ποδοσφαίρου του Κατάρ, εκεί όπου σε ηλικία 15 ετών συμμετείχε σε φιλικά τουρνουά με ακαδημίες παγκοσμίου φήμης, όπως η Ρεάλ, η Ίντερ και η Μπενφίκα.

Οι εμφανίσεις του εκεί και τα γκολ που σημείωσε προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των εν λόγω ομάδων, με τον Κατάνα να καταλήγει στη Σουηδία για δοκιμή (Σίριους), προτού τον αρπάξει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον δώσει δανεικό στη Λεϊσόες. Εκεί δεν κατάφερε να στεριώσει και έπειτα από μερικές συμμετοχές έμεινε ελεύθερος.

Ο Νιανζ έχει κληθεί και από την εθνική Κ-20 της Κένυας, συμμετέχοντας σε φιλικό ματς με τη Σενεγάλη και πλέον βρίσκεται στο Κορωπί με σκοπό να πείσει τους «πράσινους» να του προσφέρουν συμβόλαιο. Αν πείσει θα ενταχθεί αρχικά στην ομάδα Νέων με την προοπτική της «προαγωγής» στο μέλλον.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=zGdGRFR35MM

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024