Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πλάνο του Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι

Το πλάνο του Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι

Σε ποιες αλλαγές σκέφτεται να προχωρήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Τσέλσι

Σε αλλαγές για να παρουσιαστεί πιο φρέσκος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στην Τούμπα (20/9, 19:55) προσανατολίζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η απουσία του Μάτος, που είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Champions League με την Μπενφίκα), υποχρεώνει τον Ρουμάνο να αλλάξει την αμυντική του διάταξη, στα δύο άκρα της άμυνας. Με βάση τις δοκιμές που έκανε αλλά και τις αρχικές του σκέψεις, επικρατέστερος για το δεξί άκρο της άμυνας εμφανίζεται ο Βιεϊρίνια, ενώ για το αριστερό άκρο πρώτη επιλογή είναι ο Ρουμάνος Αλίν Τόσκα.

Εφόσον συμβεί αυτό, ο Πορτογάλος θα παίξει για πρώτη φορά στην δεξιά πτέρυγα, ενώ ο Τόσκα θα κάνει το ντεμπούτο του σε ένα ματς υψηλών προδιαγραφών.

Στο χώρο του κέντρου θα δούμε τον Μαουρίσιο, όχι όμως και τον Κάνιας που παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοσή του μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε το καλοκαίρι στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Βέρνμπλουμ.

Ακόμη οι «φρέσκοι» Πέλκας και Λημνιός που δεν αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο, έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις του επιτελικού μέσου και του δεξιού εξτρεμ αντίστοιχα. Στα αριστερά Μπίσεσβαρ και Ζαμπά διεκδικούν μια θέση. Ο Σουριναμέζος ήταν ο MVP της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Μάλιστα, ο Μπίσεσβαρ, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης στην Κρήτη ζήτησε αλλαγή καθώς δεν είχε άλλες δυνάμεις για να βοηθήσει. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον Βραζιλιάνο μέσο στην αριστερή πλευρά.

Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης προορίζεται ο Άγγλος Τσούμπα Ακπομ, καθώς ο Πρίγιοβιτς προέρχεται από τραυματισμό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024