Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουέστα: «Δεν είμαι ήρωας, ομαδική η δουλειά»

Κουέστα: «Δεν είμαι ήρωας, ομαδική η δουλειά»

Ο Χουλιάν Κουέστα, που απέκρουσε το πέναλτι του Μαρκόφσκι, μίλησε στη Media day του Άρη

Δεν έχει δεχτεί γκολ ύστερα από τρεις αγωνιστικές και χρειάστηκε μάλιστα να αποκρούσει και εκτέλεση πέναλτι τoυ Μάρκο Μαρκόφσκι στη νίκη του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0)
Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας των Κίτρινων Χουλιάν Κουέστα πραγματοποιεί θετικότατη εκκίνηση στη σεζόν και κλήθηκε να μιλήσει στη media day ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22/09, 8.30 μ.μ.).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:

-Για το πώς ένιωσε την ώρα που απέκρουσε το πέναλτι του Μαρκόφσκι: «Νιώθω πολύ καλά, δουλεύω και αυτό αναγνωρίζεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ήρωας, είμαι απλώς ένας παίκτης της ομάδας και ένα κομμάτι της. Η ομάδα παίρνει τις νίκες».

-Για τη σωστή αντίδρασή του κατά την εκτέλεση του πέναλτι και πως αυτή προέκυψε: «Είναι ένα σύνολο πολλών καταστάσεων. Είναι το ταλέντο, είναι και η σκληρή δουλειά όλη τη βδομάδα. Είδα τη θέση που πήρε ο ποδοσφαιριστής για να εκτελέσει το πέναλτι, που κοιτούσε να στείλει την μπάλα. Στο τέλος, όμως, είναι το σύνολο της προσπάθειας και της καθημερινής δουλειάς».

-Για τη συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, και τους συμπαίκτες του στην ίδια θέση: «Είμαι πολύ καλά με τον Αντώνη, όπως και με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες. Ο Καντιμοίρης βοηθάει με την εμπειρία και ο Άλεξ (Αναγνωστόπουλος) έχει όρεξη να δουλέψει. Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά με την καλή έννοια και αυτό κάνει καλύτερη την ομάδα».

-Για τη μετακίνησή του από τη Βίσλα στον Άρη: «Υπήρχε πρόταση από τη Βίσλα και από άλλες ομάδες στην Πολώνια. Αλλά εν τέλει ήρθα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή νιώθω ευτυχισμένος».

-Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Χτες είχαμε ένα φιλικό, στο οποίο αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν με τον Λεβαδειακό. Πήραμε τη νίκη με 6-1, έχουμε την ποιότητα για να κερδίζουμε και το δείχνουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προτεραιότητα έχει αυτό του Σαββάτου και μετά αυτό με τον ΠΑΟΚ».

-Για το μηδέν παθητικό του Άρη: «Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς το ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ. Η ομάδα λειτουργεί καλά αμυντικά. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε πολύ καλά».

-Για το ότι υπήρξε συμπαίκτης με τον Βέλεθ: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί αρκετές φορές μπορούμε να επικοινωνούμε μόνο με βλέμματα. Είμαστε συμπαίκτες πολλά χρόνια και έτσι νιώθω εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι τη σεζόν, το βασικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και να δουλεύουμε για το καλύτερο».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024