Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το σχόλιο του Παπανικολάου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το σχόλιο του Παπανικολάου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου για το θέμα που έχει ανακύψει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στην παρουσίαση της νέας χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός παραβρέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου και η κουβέντα επεκτάθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που το τελευταίο διάστημα έχει βγει από το κάδρο της Εθνικής.

«Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι πως ο Γιάννης κάθε φορά που έχει βρεθεί στο πλάνο μας τιμά τη φανέλα που φοράει. Τη νιώθει και χαίρεται να βρίσκεται στην Εθνική. Όλα τα υπόλοιπα μόνο κακό κάνουν και στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα γιατί καλώς ή κακώς ο Γιάννης είναι ένας πρεσβευτής της Ελλάδας» τόνισε αρχικά ο Παπανικολάου και πρόσθεσε:

«Είναι ένα παιδί που φέρνει τα φώτα της δημοσιότητας εκτός από τον εαυτό του και στην Ελλάδα. Αναδεικνύει την Ελλάδα και για να μιλήσω και με τη γλώσσα των media, όποιος δει το instagram του σήμερα θα καταλάβει πολλά. Εμείς σαν συμπαίκτες του στην Εθνική ξέρουμε πόσο χρήσιμος είναι ο Γιάννης, πόσο μπορεί να βοηθήσει και πόσο θέλει να είναι εδώ. Όλα τα παιδιά ευχόμαστε να είναι μαζί μας το καλοκαίρι, να είναι στο πλάι μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για κάτι όμορφο για τη χώρα μας».

Από κει και πέρα ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: «Εγώ, ο Βαγγέλης, ο Γιώργος και τα άλλα παιδιά που λείπουν για τις Εθνικές ουσιαστικά επιστρέφουμε στη βάση μας και θέλουμε να συνεχίσουμε την δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από τις 17 Αυγούστου. Έχουν απομείνει δύο φιλικά τουρνουά που θα είμαστε όλη η ομάδα και θα μπορέσουμε έτσι να βγάλουμε συμπεράσματα. Από εκεί και πέρα θέλουμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας μας ενόψει της νέας σεζόν».

Ερωτηθείς δε για το βάθος του ρόστερ απάντησε: «Είναι ευχή και κατάρα για έναν προπονητή να έχει 12 ή 14 ισάξιους παίκτες και να πρέπει να επιλέξει. Είνια θετικό γιατί μια χρονιά μπορεί να έχει πολλές αναποδιές και το να έχεις πολλά κορμιά έτοιμα ανά πάσα στιγμή είναι σημαντικό».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024