Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση Ρουβίκωνα σε Παπακώστα: Σήμερα παρακολουθούσα τη βρετανική πρεσβεία

Απάντηση Ρουβίκωνα σε Παπακώστα: Σήμερα παρακολουθούσα τη βρετανική πρεσβεία

Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κυρία Κατερίνα Παπακώστα, έδωσε μέσω facebook στέλεχος του Ρουβίκωνα

Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε το πρωί της Τετάρτης η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κυρία Κατερίνα Παπακώστα, έδωσε μέσω facebook στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απάντησε με διπλή ανάρτηση το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οπως ανέφερε στην πρώτη «είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που «φωτογράφισε» η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook. Από σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε. Το δόγμα της παρακολούθησής μου απο την ασφάλεια άλλαξε. Πλέον δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν που πάω αλλά με πηγαίνουν… συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές. Μέχρι εδω όλα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει «το παιχνίδι». Σε 13′ λεπτά τους έφυγα. Και παραθέτω στην επόμενή μου ανάρτηση τρεις φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε. Για την γνησιότητα της μέρας (ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δύο άτομα που φαίνονται στη μια φωτό και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας».

Στη δεύτερη ανάρτηση ανέβασε τρεις φωτογραφίες με την πρόσοψη της βρετανικής πρεσβείας. Η ανάρτηση αυτή επί της ουσίας θέλει να γελοιοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία δείχνοντας ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή τα μέλη του Ρουβίκωνα να χτυπήσουν όπου και όποτε μπορούν, χωρίς κανείς να τους εμποδίσει.

Το πρωί, μιλώντας στη συχνότητα του ΣΚΑΙ, η κυρία Παπακώστα άφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσθέτοντας πως είναι αποφασισμένη να «στείλει τον λογαριασμό» στον «Ρουβίκωνα» για τις φθορές που έχει προκαλέσει.

Τόνισε, δε, πως δεν γίνεται να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024