Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: «Αθωώνει» τον εθνοφύλακα η 24χρονη φίλη του

Λαμία: «Αθωώνει» τον εθνοφύλακα η 24χρονη φίλη του

Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 34χρονου από τη Λαμία προέκυψαν μετά την απολογία της 24χρονης φίλης του.

H νεαρή δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την αρπαγή και την ομηρία της Γαλλίδας, η οποία όπως υποστήριξε μπορούσε ανά πάσα στιγμή να φύγει από τη σπίτι.

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 24χρονη μετά την κατάθεσή της στην αστυνομία καθώς κρίθηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην εγκληματική δράση του 34χρονου. Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο εθνοφύλακας, ο οποίος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα.

Η κοπέλα ανέφερε στις αρχές ότι ενημερώθηκε από το φίλο της ότι θα φιλοξενήσουν για λίγες μέρες μια Γαλλίδα με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν και ήθελε να ξεκαθαρίσουν κάποια προσωπικά ζητήματα. Η ίδια έφυγε από το σπίτι για μια μέρα ενοχλημένη από την παρουσία της Γαλλίδας αλλά όταν επέστρεψε δεν αντιλήφθηκε καμία περίεργη συμπεριφορά. Δεν άκουσε έκκληση για βοήθεια, ούτε χτυπήματα στην πόρτα.

Η κατάθεση της νεαρής έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα δήλωσε η 40χρονη στις αρχές. Όπως ανέφερε η Γαλλίδα μπορούσε να φύγει από το σπίτι όποτε ήθελε καθώς υπήρχε στο δωμάτιο το κλειδί της πόρτας και το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Ακόμα η καταγγελούσα είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Για έναν πολύ ήρεμο άνθρωπο έκανε λόγο η σύντροφό του όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία και μάλιστα τόνισε ότι της είχε σταθεί πολύ σε μια δύσκολη προσωπική της στιγμή. Όσον αφορά τις άλλες δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τη δράση του εθνοφύλακα και ανέφεραν ότι της βίασε και της εκβίαζε η νεαρή δήλωση ότι δεν τις γνώριζε.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024