Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δώστε ΑΦΜ στον Ρουβίκωνα

Δώστε ΑΦΜ στον Ρουβίκωνα

Ο λογαριασμός στο σπίτι κατά την κυρία Παπακώστα; Παγκόσμια πρωτοτυπία να αναγνωριστεί μια οργάνωση που κινείται στα όρια της τρομοκρατίας

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Και έχει ένα νέο δόγμα για την πάταξη της παράνομης δραστηριότητας του Ρουβίκωνα.

Είναι η λογιστική μέθοδος αντιμετώπισης της. Επιδεικνύοντας την αυστηρότητα που αρμόζει για την διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων, είπε την Τετάρτη το πρωί στον ΣΚΑΪ: «Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό».

Κοινώς, θα κάνει μία αποτίμηση των ζημιών που έχουν προκαλέσει και με βάση τα όσα άφησε να εννοηθούν θα χρεώσει «το μάρμαρο» στα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, τα οποία όπως είπε είναι γνωστά στην Αστυνομία.

Χαριτωμένο και πρωτότυπο καθώς έτσι θα έχουμε άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Μία οργάνωση στις παρυφές της τρομοκρατίας θα αναγνωριστεί επισήμως από το κράτος, ενδεχομένως θα αποκτήσει και ΑΦΜ και έτσι κάθε φορά που τα κάνουν λαμπόγυαλο, θα λαμβάνουν έναν λογαριασμό και όλα θα είναι εν τάξει.

Μάλλον και ο Ρουβίκωνας θα είναι ικανοποιημένος με κάτι τέτοιο.

Κατανοούν έτσι οι περισσότεροι, ότι ο παραλογισμός της κυβέρνησης δεν έχει όριο και ότι στους μήνες που απομένουν έχουμε πολλά και διασκεδαστικά να ακούσουμε.

Δεν θέλει και πολλή συζήτηση για να υπενθυμίσουμε ότι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν είναι η καταγραφή ζημιών και η σύνταξη τιμολογίων.

Είναι η αποτροπή αδικημάτων, καταστροφών και τραμπουκισμών και σε κάθε περίπτωση η σύλληψη και εξάρθρωση ομάδων όπως ο Ρουβίκωνας και οποιαδήποτε άλλη.

Η λογιστική μέθοδος αντιμετώπισης της τρομοκρατίας έχει μεν ένα ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί τρόπο πάταξής της.

Εκτός κι αν η κυρία Παπακώστα έχει κατά νου άλλου Τύπου σατανικό σχέδιο. Να εξοντώσει τον Ρουβίκωνα δια της φορολογίας, όπως έχει κάνει η κυβέρνηση με τόσους πολλούς άλλους…

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024