Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Να προβληματίσουμε τον Άγιαξ»

Ουζουνίδης: «Να προβληματίσουμε τον Άγιαξ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε λόγο για δύσκολο ματς και υποστήριξε πως δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του για την εντεκάδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τα πλάνα του αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που έχει το αυριανό ματς για τους κιτρινόμαυρους. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, με τον Έλληνα προπονητή να δηλώνει πως δεν έχει ακόμα αποφασίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν ψάχνει κάτι διαφορετικό από θέμα επιλογών: «Μπορεί να έρθει από μόνο του κάτι διαφορετικό λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τις τιμωρίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε βέβαια κάτι διαφορετικό. Με τα προβλήματα που έχουμε πρέπει να βάλουμε μέσα τους καλύτερους. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν η ΑΕΚ κυνηγά ένα ή δύο αποτελέσματα: «Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Για τις μνήμες από τον αγώνα του 1996 φορώντας τότε την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Άλλες εποχές το 1996. Άλλο να είσαι παίκτης, άλλο προπονητής. Το 1996 χτίστηκε αυτό το γήπεδο. Ας κερδίσουμε αύριο και ας χτιστεί νέο (γέλια)».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024