Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα»

Μπακάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα»

Ο αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στον ΟΠΑΠ για τον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης τον Άγιαξ για την φάση των ομίλων  του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ακραίος μπακ της Ένωσης, Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στον ΟΠΑΠ για τον αγώνα στο Άμστερνταμ και την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στην κορυφαία διοργάνωση, μετά από 12 χρόνια. Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων τόνισε πως η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για ένα καλό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ, επισημαίνοντας πως το ξεκίνημα στον όμιλο είναι πολύ σημαντικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη Μπακάκα στον ΟΠΑΠ

Champions League 12 χρόνια μετά. Πως περιμένετε την πρώτη σας συμμετοχή;

«Σίγουρα είναι κάτι πολύ σημαντικό, παλέψαμε πάρα πολύ για να έρθουμε σε αυτή τη φάση και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Το περιμένουμε όλοι πως και πως. Θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία να παίξουμε στους ομίλους του Champions League και είμαστε όλοι έτοιμοι για το πρώτο βήμα».

-14 παιχνίδια αήττητοι στην Ευρώπη. Το ρεκόρ μπορεί να συνεχιστεί;

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να συνεχιστεί και να φτάσουμε το ρεκόρ όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα πάμε μέσα στον Άγιαξ, είναι μία δύσκολη έδρα, μία πολύ καλή ομάδα με εμπειρίες, χρόνια στο Champions League και θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το σερί μας».

-Πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με τον Άγιαξ και που θα κριθεί;

«Πάντα η αρχή είναι πολύ σημαντική γιατί παίρνεις ψυχολογία για τη συνέχεια. Είναι πολλά τα θετικά. Θα πάμε συγκεντρωμένοι στον Άγιαξ με προϋπόθεση να μη χάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα, θα δουλέψουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολύ σκληρά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ στο Champions League;

«Το μέχρι που μπορεί να φτάσει δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Βλέπουμε, όπως έχουμε ξαναπεί, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πηγαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε, είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε πάντα το 100% για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Και στη συνέχεια, αναλόγως πως θα πάνε τα παιχνίδια, θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

-Μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και να συνεχίσει τις επιτυχίες στην Ευρώπη;

«Πέρυσι ήμασταν στο Europa League και διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα και το πήραμε. Έχουμε και το θεσμό του κυπέλλου. Σίγουρα και στις τρεις διοργανώσεις θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Σίγουρα βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία στο Champions League».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024