Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιας: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του»

Κάνιας: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του»

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας μίλησε στους συμπατριώτες του για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέτις

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπέτις το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη και ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας μίλησε στους συμπατριώτες του για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους Ανδαλουσιάνους.

Ο Κάνιας έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην ακαδημία της Μπέτις και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για τέσσερα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2009 ως το 2013. Ο μέσος του δικέφαλου του Βορρά χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να «πληγώσουν» την Μπέτις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάνιας:

Για τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπέτις: «Είναι πολύ περίεργη η έδρα του Ολυμπιακού, αλλά η Μπέτις αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να πληγώσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του. Θα έλεγα ότι η Μπέτις είναι το φαβορί. Οι παίκτες της Μπέτις είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Ολυμπιακού, αλλά στην έδρα του γίνεται πολύ δυνατός. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπέτις. Ο Ολυμπιακός όταν δεν έχει την κατοχή υποφέρει».

Για τον Ολυμπιακό: «O Ολυμπιακός είναι από τις δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχει στο ρόστερ του τα ονόματα του παρελθόντος, αλλά είναι επικίνδυνοι και μπορούν να πληγώσουν την Μπέτις».

Για την Μπέτις: «Πριν πέντε χρόνια δεν το πίστευα ότι θα παίζουν τέτοιοι παίκτες στην Μπέτις. Υπήρχε πίστη στο πλάνο και γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους. Μου αρέσει αυτό το πρότζεκτ που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Μπέτις».

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπέτις: «Θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα. Θα ήταν ένα ωραίο και ιδιαίτερο ματς για εμένα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα από την πρώτη ημέρα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ νιώθω καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το μόνο που μας λείπει είναι ένα πρωτάθλημα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024