Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σβεντ: «Μας πιέζουν να διαλέξουμε ανάμεσα σε Εθνική και ομάδα»

Σβεντ: «Μας πιέζουν να διαλέξουμε ανάμεσα σε Εθνική και ομάδα»

Ο σούπερ σταρ της Χίμκι αναφέρθηκε στο μείζον θέμα που απασχολεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Το θέμα με τα «παράθυρα» των προκριματικών αγώνων για την τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Κίνα, είναι το μείζον θέμα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχουν ειπωθεί πολλά άλλωστε για την κόντρα της Ευρωλίγκα με την FIBA και ο σούπερ σταρ της Χίμκι, Αλεξέι Σβεντ, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Είναι πάντα σπουδαίο να παίζω στο γήπεδο της Χίμκι, ειδικά όταν φοράω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που μας βοήθησε πάρα πολύ. Χωρίς αυτούς το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό.

Προσπαθώ πάντα να παίζω στην Εθνική ομάδα, όταν δεν είμαι τραυματίας, ή δεν έχω παιχνίδι την ίδια ημέρα. Είμαι ευτυχής κάθε φορά που βρίσκομαι με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κατά τη διάρκεια της σεζόν, σε αυτό το νέο φορμάτ που έχει καθιερωθεί.

Θα πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου και να αποφασίσουμε μαζί αν θα παίξω στα επόμενα παράθυρα. Απολαμβάνω να παίζω για την Εθνική ομάδα, αλλά και για το κλαμπ μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω. Έχουμε βρεθεί σε μία θέση που μας ασκείται πίεση να επιλέξουμε την ομάδα μας ή την Εθνική. Και δε θα έπρεπε να είναι έτσι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024