Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Zoe Kravitz χωρίς ρετούς στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar

Η Zoe Kravitz χωρίς ρετούς στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar

Η υπέροχη Zoe Kravitz κάνει το ντεμπούτο της στο Bazaar για το τεύχος του Οκτωβρίου του 2018, φωτογραφήθηκε από την Camilla Akrans και η εμφάνιση της επιμελήθηκε από τον Patrick Mackie

Η υπέροχη Zoe Kravitz κάνει το ντεμπούτο της στο Bazaar για το τεύχος του Οκτωβρίου του 2018, φωτογραφήθηκε από την Camilla Akrans και η εμφάνιση της επιμελήθηκε από τον Patrick Mackie.

Πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού και μετά από την εμφάνιση της στα εξώφυλλα του Allure, InStyle, την Βρετανική Vogue και το ELLE, η ηθοποιός και  πρέσβειρα της μάρκας Saint Laurent τολμά να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνους επεξεργασίας.

Η σταρ της επιτυχημένης σειράς Big Little Lies αποκαλύπτεται σε μία τρυφερή συνέντευξη στις σελίδες του περιοδικού. Την συνέντευξη πήρε η ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Reese Witherspoon και μίλησε για πολλά. Αρχικά για την εμπειρία της να φωτογραφηθεί με άγριους λύκους: «Το αστείο είναι πως μεγάλωσα με λύκους. Η μαμά μου [Lisa Bonet] τους αγαπά. Όταν ήμουν παιδί, είχαμε ένα μισό λύκο, μισό-husky και ένα malamute. Μεγάλωσα με αυτά τα μεγάλα σκυλιά και ήταν φίλοι μου. Δεν ήταν λοιπόν ξένη η εμπειρία για μένα, κάτι που είναι αστείο! Τώρα η μαμά μου έχει δύο σκύλους λύκου. Είναι σαν πραγματικοί λύκοι, ζουν σε αυτό το μεγάλο όμορφο μέρος στο σπίτι της και έχει αυτή την υπέροχη σχέση μαζί τους. Η σχέση της με τα ζώα της πηγαίνει πέρα ​​από την συντροφιά των κατοικίδιων ζώων. Γίνονται παιδιά της.» λέει για την μητέρα της.

Αναφερόμενη στο ρατσιστικό στερεότυπο που επικρατεί στο Χόλιγουντ σχολίασε: «Δεν προσπαθώ να κουνήσω το δάκτυλο σε κανέναν. Απλώς θέλω να πω σε αυτούς τους σεναριογράφους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πιθανώς λευκοί, τα πράγματα που με επηρεάζουν και πιθανώς επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους. Προσπαθώ να μιλήσω με τόλμη και να αλλάξω τα πράγματα έτσι ώστε το Χόλιγουντ να είναι πιο συνειδητό για αυτά τα πράγματα. Το μεγαλύτερο μου παράπονο είναι όταν διαβάζω σενάρια που έχουν περιγραφές χαρακτήρων όπως «Στέισι, 22 ετών, ζωηρή», τότε παίρνετε τέσσερις σελίδες και βλέπετε «Σάρα, 22 ετών , Αφροαμερικανή», που καθιστά σαφές ότι όλοι οι άλλοι είναι λευκοί. ».

Με ρούχα αποκλειστικά από τον οίκο Saint Laurent, χωρίς να χάνει το μποέμ στυλ της, μαγνητίζει τον φακό στην έρημο και δεν φοβάται την φυσική της ομορφιά, ούτε τους λύκους!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024