Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρός τραυματισμός 19χρονης κατά την πορεία για τον Π. Φύσσα

Σοβαρός τραυματισμός 19χρονης κατά την πορεία για τον Π. Φύσσα

Η 19χρονη φέρεται να μην συμμετείχε στην πορεία και απλώς καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία, όταν δέχτηκε το αντικείμενο στο πρόσωπο και έπεσε αιμόφυρτη

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά μια 19χρονη, η οποία φέρεται να χτυπήθηκε από αιχμηρό βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπο, ενώ καθόταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agrinionews.gr, διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου έχοντας μάλιστα χάσει αρκετό αίμα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Η 19χρονη φέρεται να μην συμμετείχε στην πορεία και απλώς καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία, όταν δέχτηκε το αντικείμενο στο πρόσωπο και έπεσε αιμόφυρτη.

Νωρίτερα, στην πλατεία του Αγρινίου σημειώθηκαν επεισόδια όταν άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου λάμψης.

Επεισόδια σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Παράλληλα, ένταση σημειώθηκε έξω από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά, όταν η κεφαλή της πορείας μνήμης για τον Παύλο Φύσσα έφτασε έξω από το κτήριο.

Η πορεία, η οποία προοριζόταν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, από το Κερατσίνι, με σημείο εκκίνησης το μνημείο του αδικοχαμένου τραγουδιστή από χέρι μέλους της Χρυσής Αυγής, περιορίστηκε από τις κλούβες της αστυνομίας.

Οι κλούβες είχαν παραταχθεί στη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλείου Γεωργίου, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από τα γραφεία του κόμματος. Σημειώνεται ότι η περιφρούρηση του θεάτρου πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα που ξεκινούσε η πορεία από το Κερατσίνι.

Ομάδα αγνώστων φορώντας κράνη επιτέθηκε με πέτρες και βόμβες μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ κρατώντας ξύλα και πέτρες επιτέθηκαν και στις κλούβες, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων επιχείρησε να προσεγγίσει τα γραφεία από άλλο σημείο αλλά απωθήθηκαν ξανά.

Ανάλογες σκηνές εκτυλίχθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που φρουρούσαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πετώντας βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων και απώθησαν τα άτομα.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Πάτρας. Άτομα που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέταξαν μολότοφ και πέτρες στην Ερμού, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδο στην Κορίνθου έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024