Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Kodiaq vRS 2019: Συμπληρώνοντας το παζλ

Skoda Kodiaq vRS 2019: Συμπληρώνοντας το παζλ

Η τσεχική φίρμα αποκαλύπτει λίγα ακόμα στοιχεία για την έκδοση επιδόσεων του επταθέσιου SUV της η οποία θα παρουσιαστεί στην επικείμενη διεθνή γαλλική έκθεση.

H Skoda έχει αναγάγει σε ένα είδος παζλ από teasers την επικείμενη πρεμιέρα του Kodiaq RS, του πρώτου της SUV της που θα επωφεληθεί από τα διακριτικά RS και τον σπορ χαρακτήρα επιδόσεων που αυτά εγγυώνται, προτιμώντας να «φωτίζει» κάθε φoρά από μια νέα πτυχή του νέου της μοντέλου το οποίο θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση του Παρισιού.

Αυτήν την φορά, η τσεχική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από εικόνες τμημάτων του πανίσχυρου SUV, οι οποίες μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν το νέο λογότυπο vRS και τους τροχούς των 20 ιντσών τους οποίους η Skoda ονομάζει Xtreme και θα ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης.

Βάσει προηγούμενων αντίστοιχα τμηματικών εμφανίσεών του, το Kodiaq RS θα διαθέτει επίσης στο βασικό του εξοπλισμό φωτιστικά σώματα LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων καθώς και το ενεργό σύστημα ελέγχου του πλαισίου με δυνατότητα ρύθμισης (Dynamic Chassis Control).

Κάτω από το καπό αναμένεται να βρεθεί ο δίλιτρος TDI κινητήρας της VW με απόδοση 240 ίππους ο οποίος θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DSG και σύστημα τετρακίνησης.

Η νέα εμφάνιση του πανίσχυρου SUV το οποίο έχει ήδη αποσπάσει τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου της κατηγορίας του στο Nurburgring, δίνει και μια σαφή εικόνα του νέου λογότυπου vRS το οποίο εφεξής θα σηματοδοτεί τις εκδόσεις επιδόσεων της Skoda οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν γεωμετρικά μέσα στα επόμενα χρόνια με την προσθήκη μιας αντίστοιχης σπορ έκδοσης του μοντέλου που θα αντικαταστήσει το Rapid ενώ υπό συζήτηση βρίσκεται και μια αντίστοιχη έκδοση του Superb.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Skoda Kodiaq RS πίσω από τους τροχούς των 20 ιντσών διακρίνεται επίσης το ισχυρότερο σύστημα πέδησης με τις σπορ δαγκάνες και τα μεγαλύτερα δισκόφρενα, ενώ όπως αποτυπώνεται στις νέες εικόνες το σπορ SUV θα διαθέτει δύο τετραγωνισμένες απολήξεις για την εξάτμιση οι οποίες τοποθετούνται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Ψηλότερα, εκτός από το logo της έκδοσης ξεχωρίζει επίσης ένας ανακλαστήρας που καταλαμβάνει όλη την έκταση του πίσω τμήματος.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πανίσχυρου SUV της Skoda θα πρέπει να περιμένουμε έως τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην έκθεση του Παρισιού –αν και κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί η διαδικτυακή αποκάλυψή του νωρίτερα ή μερικά ακόμα teaser.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024