Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος όπως... Λουδοβίκος: Η ΝΔ είμαι εγώ

Καμμένος όπως… Λουδοβίκος: Η ΝΔ είμαι εγώ

Αλαζονική συμπεριφορά από τον υπουργό Αμυνας που από τη μια βρίζει τον Μητσοτάκη κι από την άλλη τον νουθετεί να αλλάξει το κόμμα για να συνεργαστεί μαζί του

Tην… ιδιοκτησία της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο διεκδικεί αλλά και ήδη έχει, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ούτε λίγο ούτε πολύ αναγόρευσε τον εαυτό του «ιδιοκτήτη» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ρόλο… Λουδοβίκου ΙΔ, που διακήρυττε με αλαζονεία «το κράτος είμαι εγώ» ο Πάνος Καμμένος είπε: «Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ, δεν είναι αυτοί, δεν είναι «τα άκρα» με τα οποία δεν συνεργάστηκε ο Καραμανλής ούτε οι νεοφιλελεύθεροι που τους διέγραψε».

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ο υπουργός Αμυνας είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Mr Bean μάγκας στη Θεσσαλονίκη… ο κ.Μητσοτάκηςς να μιλά και να βάζει μέτρο στη μαγκιά. Θα πρέπει να το κάνει με τα λόγια του. Δεν ήθελε να παραχωρήσει τον όρο ‘Μακεδονία’, αλλά χθες παραχώρησε απλόχερα τον όρο ‘Βόρεια Μακεδονία’».

Ενώ λίγο αργότερα τον κάλεσε να διώξει από την ΝΔ «τα ακραία στοιχεία που έχει μαζέψει, τα “φασισταριά” όπως τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, να ανοίξει το κόμμα και τότε μπορεί να συζητήσουμε», αφήνοντας ανοιχτό πεδίο για σύγκλιση των δύο κομμάτων.

Με απλά λόγια, ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που στις δημοσκοπήσεις είναι «εξαφανισμένος» από τον πολιτικό χάρτη, ζητά από το κόμμα που είναι πρώτο στα γκάλοπ να αλλάξει και τότε μπορεί να συνεργαστούν ΑΝΕΛ και ΝΔ.

Απορεί κανείς με το θράσος.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024