Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντάς: Το κόστος του προγράμματος της ΝΔ υπερβαίνει τον δημοσιονομικό χώρο

Μαντάς: Το κόστος του προγράμματος της ΝΔ υπερβαίνει τον δημοσιονομικό χώρο

«Μερικά από αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος κοπανιστός αέρας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, καθώς «δεν πατάνε παρά μόνο σε ευχολόγια για ρυθμούς ανάπτυξης»

«Το κόστος του προγράμματος της ΝΔ υπερβαίνει κατά πολύ – για να μην πω νούμερα – τον δημοσιονομικό χώρο, που έχει αποτυπωθεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σε συμφωνία με τους θεσμούς στα 700 εκατομμύρια», τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά «μερικά από αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος κοπανιστός αέρας», καθώς όπως είπε «δεν πατάνε παρά μόνο σε ευχολόγια για ρυθμούς ανάπτυξης».

O κ. Μαντάς αναφέρθηκε και στις διαφορές των όσων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός σε σχέση με αυτά που δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εξήγησε ότι τα δύο πολιτικά σχέδια είναι σε σύγκρουση «όχι για να υπάρξει πόλωση ντε και καλά» αλλά γιατί «αντανακλούν διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικά κοινωνικά συμφέροντα».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024