Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια απόφαση που έκρινε το ματς

Μια απόφαση που έκρινε το ματς

Οι πειραιώτες κατάφεραν να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη και ο Μπίμπαρς Νάτχο ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μια νίκη κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και με εχθρική διαιτησία, καθώς ο Τζήλος αρνούνταν πεισματικά να δώσει καθαρά φάουλ υπέρ των ερυθρόλευκων σε πολύ καλές θέσεις γι’ απευθείας εκτέλεση. Και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό όταν στην ομάδα του Πειραιά υπάρχουν παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Χριστοδουλόπουλος.

Οι πειραιώτες κατάφεραν λοιπόν να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη και ο Μπίμπαρς Νάτχο ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να σταθούμε σε μια απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης και δεν αναφερόμαστε στην επιλογή του Πορτογάλου να χρησιμοποιήσει τον Ισραηλινό σαν αλλαγή.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διεθνής μέσος των πειραιωτών δεν προπονήθηκε την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω μικροενοχλήσεων. Ο Μαρτίνς δεν ήθελε να ζορίσει τον παίκτη, αλλά ο Νάτχο αισθάνονταν πολύ καλύτερα στην προπόνηση του Σαββάτου και ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού το σκέφτηκε πολύ πριν αποφασίσει να συμπεριλάβει τον Ισραηλινό στην αποστολή των ερυθρόλευκων. Ήθελε όμως να έχει στην διάθεση του έναν παίκτη με την ποιότητα του Νάτχο, γνωρίζοντας και ότι το ματς με τον Αστέρα μόνο εύκολο δεν θα ήταν.

Ο Μαρτίνς μίλησε το Σάββατο με τον 31χρονο μέσο και μετά την κουβέντα του με τον παίκτη, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον διεθνή άσο στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο Νάτχο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των πειραιωτών και ήταν ένα καθοριστικό γκολ για την ομάδα του Πειραιά, καθώς οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Παράλληλα διατηρεί το απόλυτο στην έδρα του και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια που κάνουν για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024