Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kαι ακόμα δεν πάτησε το γκάζι

Kαι ακόμα δεν πάτησε το γκάζι

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στον Πανιώνιο. Πέρα από τα τέσσερα γκολ, η Ένωση έδειξε φρέσκια, με εμπνεύσεις, ποιότητα και φάσεις που προέκυπταν από ομαδικές και δουλεμένες συνεργασίες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, έχοντας καταγράψει το καλύτερο ξεκίνημά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το 2007

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στον Πανιώνιο. Πέρα από τα τέσσερα γκολ, η Ένωση έδειξε φρέσκια, με εμπνεύσεις, ποιότητα και φάσεις που προέκυπταν από ομαδικές και δουλεμένες συνεργασίες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, έχοντας καταγράψει το καλύτερο ξεκίνημά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το 2007.

Από τότε έχει να ξεκινήσει τη σεζόν με «3Χ3» στις νίκες η ΑΕΚ ωστόσο το πιο σημαντικό, είναι ότι το έχει πετύχει αποδίδοντας και όμορφο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις και που ακόμα, δεν έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι.

Η Ένωση δεν έχει φτάσει στο πικ της απόδοσής της, ενώ ακόμα δεν έχει παραταχθεί πλήρης ούτε σε ένα ματς. Η προσθήκη του Μπογέ στο σύνολο αλλά και το ανέβασμα του Γιαννιώτα είναι στοιχεία που μπορούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο, την ήδη πολύ καλή εικόνα του συνόλου του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια ομάδα που την χαίρεται ο κόσμος της. Κάτι που πέρυσι, ακόμα και στη σεζόν που έφερε τον πρώτο τίτλο μετά από 24 χρόνια, δεν υπήρχε. Η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ Ουζουνίδη και Χιμένεθ είναι τεράστια και αυτή ήταν και η λογική της αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού, με τον Εβρίτη προπονητή.

Αυτή η ΑΕΚ πείθει πως μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, διατηρώντας παράλληλα τα πρωτεία της στην Ελλάδα.

Κάτι που θα κληθεί να αποδείξει άμεσα, μιας και η εβδομάδα που ξεκινά θα αποτελέσει ένα γερό τεστ για τους Κιτρινόμαυρους. Αρχικά με το ματς της Ολλανδίας κόντρα στον Άγιαξ και στη συνέχεια με εκείνο στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024