Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία Μόσχας για μεταφορά βαρελιών με χλώριο στην Ιντλίμπ

Καταγγελία Μόσχας για μεταφορά βαρελιών με χλώριο στην Ιντλίμπ

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία, μαχητές της τζιχαντιστικής, τρομοκρατικής οργάνωσης Ταχρίρ-αλ-Σαμ παρέδωσαν δοχεία με χλώριο στην Ιντλίμπ για να στήσουν «χημική» επίθεση

Στην καταγγελία ότι μαχητές μετέφεραν αρκετά βαρέλια με χλώριο στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας για να στήσουν προβοκάτσια με χημικά όπλα προέβη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, μαχητές της τζιχαντιστικής, τρομοκρατικής οργάνωσης Ταχρίρ-αλ-Σαμ παρέδωσαν δοχεία με χλώριο στην Ιντλίμπ.

«Μαχητές της Χαγιάτ Ταχρίρ-αλ-Σαμ παρέδωσαν αρκετά δοχεία με χλώριο σε συνοικία της Μπασανκούλ στην επαρχία Ιντλίμπ» δήλωσε ο Γεφτουσένκο, καλώντας τους ηγέτες των ένοπλων ομάδων της αντιπολίτευσης να απέχουν από προβοκάτσιες, οι οποίες θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την πολιτική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη Τετάρτη, η Μόσχα είχε καταγγείλει ότι οι τρομοκρατικές ομάδες και τα Λευκά Κράνη ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα, τα οποία βασίζονται στη χλωρίνη, προκειμένου να σκηνοθετήσουν δήθεν επίθεση του συριακού στρατού εναντίον αμάχων, στην επαρχία Ιντλίμπ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν επιλέξει 22 παιδιά με τις οικογένειές τους, καθώς και ορφανά τα οποία απήχθησαν από κέντρο προσφύγων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην «προβοκάτσια».

Οι προετοιμασίες, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στην επαρχία έχουν κληθεί αρκετά μέσα ενημέρωσης από τη Μέση Ανατολή, αλλά και ένα αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, τα οποία έχουν πραγματοποιήσει εννέα λήψεις από τη σκηνοθετημένη-δήθεν επίθεση της συριακής κυβέρνησης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024